След вчерашния първи полуфинал на Мондиал 2022 вече знаем, че Аржентина

...
След вчерашния първи полуфинал на Мондиал 2022 вече знаем, че Аржентина
Коментари Харесай

За какво говорят всички след мача между Аржентина и Хърватия

След вчерашния първи полуфинал на Мондиал 2022 към този момент знаем, че Аржентина ще спори за трофея. Няма да се наложи да чакаме да разберем кой ще бъде съперникът им, тъй като още довечера някои всред Франция и Мароко също ще отиде на край.

Аржентинците не оставиха шансове на Хърватия, побеждавайки с три безответни гола, като Лео Меси още веднъж бе в центъра на дейностите. Той освен вкара първия гол в мача, само че и направи незабравим рейд, с цел да асистира и за третия.

Същинско шоу в жанр Меси, бихме споделили, само че все пак на трибуните също бе много забавно. Въпреки че играеше Аржентина, там бяха някои от най-големите митове на бразилския футбол.

От профила на Роналдиньо в Twitter виждаме фотография, на която той е в компанията на Кафу, Роналдо, Дида и Роберто Карлош. И точно тази фотография провокира сериозен интерес в обществените мрежи, написа Marca.

Както и едно видео, на което се вижда по какъв начин Роналдиньо искренно се радва на втория гол на Аржентина във вратата на Хърватия, дело на Хулиан Алварез. Защото Бразилия и Аржентина може и да имат непримирима футболна омраза, само че Роналдиньо и Меси доста пъти са показвали, че са положителни другари и се почитат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР